10. Hi-Files Show 9. i 10. novembra

Izvor: B92, 01.Nov.2013, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

10. Hi-Files Show 9. i 10. novembra

Domaći proizvođači audio i video tehnike potvrdili su učešće na sajmu Hi-Files Show, koji se održava 9. i 10. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu.

Proizvođači gramofona, pojačala i zvučnika, među kojima su: Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, Dayens, Soullines, Pointe, Finel i FTA, predstaviće svoje uređaje koje plasiraju na inostranom tržištu. Ovo će biti retka prilika da se domaća publika upozna sa radom srpskih AV firmi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje uglavnom izlažu na sajmovima van zemlje, gde imaju i plasman koji su stvorili na osnovu dobrog kvaliteta svojih proizvoda.

Hi-Files Show je izložba audio-video opreme na kojoj, po uzoru na svetske sajmove, izlagači demonstriraju vrhunske Hi-Fi sisteme i kućne bioskope koji se mogu pronaći na našem i svetskom tržištu. Svaki od izlagača odabirom audio i video materijala prikazuje prednosti dobro uklopljenih Hi-Fi sistema i značaj kvalitetne reprodukcije zvuka u kućnim uslovima.

Trenutno u svetu raste trend upotrebe zvučnika bez kablova, sa bežičnom vezom, koji se koriste pri organizovanju žurki na otvorenom, posebno na plažama i u velikim baštama i dvorištima, a koji će biti izloženi i u Beogradu.

Ovo je jubilarni, deseti, Hi-Fi događaj u Srbiji a pored domaćih proizvođača posetioci će premijerno videti najnovije uređaje iz programa distributera: Player, Audiophile, HiendFi, 4audio, Vox Trade, Mkabl, Gallus audio iz Slovenije.

Svi uređaji biće raspoređeni u 6 konferencijskih sala i 5 soba, u cilju što boljeg doživljaja Hi-Fi uređaja i njihovih mogućnosti. U hotelskim sobama se dočarava kućna atmosfera iz dnevnih soba što je najbolje za realnu prezentaciju mogućnosi audio i video sistema. U holu će se prodavati dodatna Hi-Fi oprema.

Deseti Hi-Files Show biće otvoren za posetioce drugog vikenda novembra od 12 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

10. Hi-Files Show 9. i 10. novembra

Izvor: B92, 01.Nov.2013

Domaći proizvođači audio i video tehnike potvrdili su učešće na sajmu Hi-Files Show, koji se održava 9. i 10. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu...Proizvođači gramofona, pojačala i zvučnika, među kojima su: Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, Dayens,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.