Vučić i Tači opet u Briselu za 14 dana

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2018, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić i Tači opet u Briselu za 14 dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić verovatno će se za dve nedelje ponovo sastati u Briselu sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, piše "Blic".

List navodi da im je ta informacija potvrđena i u kabinetu predsednika Vučića.

Nastavak dijaloga u tako kratkom periodu mogao bi da znači i praktično intenziviranje procesa, o kojem je posle sastanka u Briselu u nedelju govorila šefica evropske diplomatije Federika Mogerini, napominje "Blic".

"Još >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << puno je posla pred Srbijom, mnogo otvorenih pitanja na stolu. Predstavnici Evrope će intenzivnije dolaziti u Beograd, ali će i delegacija Srbije, takođe, više nego do sada putovati u Brisel. Ono što se posle susreta u nedelju sigurno zna je da će se stvari rešavati uz obostrani dogovor, uz odobrenje svih strana čiji je pristanak potreban", kaže izvor "Blica".

Susretom u nedelju u Briselu Vučić i Tači nastavili su pregovore posle tri meseca pauze.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i Tači ponovo u Briselu za 14 dana?

Izvor: B92, 26.Jun.2018

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić verovatno će se za dve nedelje ponovo sastati u Briselu sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, piše "Blic"...List navodi da im je ta informacija potvrđena i u kabinetu predsednika Vučića...Nastavak dijaloga u tako kratkom periodu mogao bi da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.