Ujedinjena opozicija bi mogla odmah da smeni Tačija

Izvor: NaDlanu.com, 29.Jan.2012, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujedinjena opozicija bi mogla odmah da smeni Tačija

Predsednik Demokratskog saveza Kosova (DSK) Isa Mustafa izjavio je da bi opozicija, ako se ujedini, već sutra mogla da smeni premijera Kosova Hašima Tačija.

PRIŠTINA, 29. Januara 2012. (Beta) - "Možemo sutra, ako se opozicija ujedini, da oborimo vladu, jer niko nije garantovao Tačiju da će ostati na vlasti do jeseni 2013. godine", kazao je Mustafa u intervjuu za nedeljno izdanje lista "Koha ditore".Mustafa je bio samokritičan po pitanju uloge opozicije na Kosovu ukazujući istovremeno i na razloge zašto opozicija još nije jedinstvena.Prema njegovim rečima, opozicija ima odgovornost za stanje i sadašnji način vodjenja Kosova, ali je ukazao da se sada treba usredsrediti na proces reformi za predsedničke i parlamentarne izbore.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.