Tači zatražio istragu navoda o trovanju službenika CIK-a

Izvor: Danas, 14.Okt.2019, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači zatražio istragu navoda o trovanju službenika CIK-a

Predsednik Kosova Hašim Thači danas je od predstavnika institucija Kosova zatražio istragu navoda o trovanju radnika Centralne izborne komisije koji su bili u kontaktu sa glasačkim materijalom pristiglim iz Srbije, saopšteno je iz Tačijevog kabineta. Članak Tači zatražio istragu navoda o trovanju službenika CIK-a se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Mihajlović: Priština pokušava da izbaci demokratski izabrane predstavnike Srba iz institucija

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, rekla je danas, povodom zahteva iz Prištine da se Srpska lista proglasi terorističkom organizacijom, da to predstavlja najavu pokušaja izbacivanja demokratski izabranih predstavnika Srba iz kosovskih institucija. Članak Mihajlović: Priština pokušava...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.