Tači u zvaničnoj poseti SAD

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Feb.2020, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači u zvaničnoj poseti SAD

Predsednik Kosova Hašim Tači (Hashim Thaci) otputovao je za Sjedinjene Američke Države gde će se sastati sa zvaničnicima američke administracije, učestvovati na debatama i sastati se sa predstavnicima organizacija od uticaja u spoljnoj politici SAD-a, saopšteno je iz predsedništva u nedelju. Grenel ostaje izaslanik za dijalog Srbije i Kosova Dodaje se da su SAD povratile pažnju Kosovu i regionu, tako što su angažovane na postizanju konačnog mirovnog sporazuma između Kosova i...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači u zvaničnoj poseti SAD

Izvor: Danas, 23.Feb.2020

Predsednik Kosova Hašim Tači (Hashim Thaci) otputovao je za Sjedinjene Američke Države gde će se sastati sa zvaničnicima američke administracije, učestvovati na debatama i sastati se sa predstavnicima organizacija od uticaja u spoljnoj politici SAD-a, saopšteno je iz predsedništva u nedelju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.