Tači u službi Tadića

Izvor: B92, 07.Jan.2012, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tači u službi Tadića"

Priština -- Pokret "Samoopredeljenje" kritikovao je danas premijera Hašima Tačija i optužio ga da je "on u službi Tadića".

"Kosovska vlada izvela je policiju na put da nas zaustavlja i da omogući prolaz Tadiću. Mi smo zaustavili Tadića da bismo zaustavili Srbiju. Hašim Tači je zaustavio nas da bi dozvolio Tadića i Srbiju", navodi se u saopštenju pokreta Samoopredeljenje.

Predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tog pokreta smatraju da Tadić nema pravo da dolazi na Kosovo, da je njegov dolazak na Kosovo politika, čak i da ništa ne govori.

"Tadić dolazi na Kosovo u posetu pravoslavnim manastirima ne zbog nekog značajnog verskog razloga, nego da bi predstavio plan za Kosovu. On dolazi u Dečane i Peć ne da se klanja bogu, već da pokaže ljudima da ove teritorije smatra srpskim", navodi se u saopštenju Samoopredeljenja.

Predsednik Tadić je doputovao preko Merdara kolima do Visokih Dečana, a u pokušaju da spreče njegov dolazak, aktivisti pokreta Samoopredeljenje organizovali su proteste u Podujevu i Dečanima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.