Izvor: Beta, 21.Maj.2016, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači u Podgorici na proslavi 10. godišnjice nezavisnosti Crne Gore

Predsednik Kosova Hašim Tači danas je na poziv predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića otputovao za Podgoricu, gde će prisustvovati proslavi desete godišnjice nezavisnosti Crne Gore.U saopštenju iz kabineta kosovskog predsednika navedeno je da će Tači prvo u Miločeru biti na ručku koji priredjuje predsednik Vujanović i imati zaseban sastanak s njim.Kosovski predsednik će uveče biti na prijemu za najviše zvaničnike, u Vili "Gorica", u Podgorici.Crna Gora danas slavi Dan nezavisnosti, jer je 21. maja 2006. godine na referendumu odlučeno da obnovi samostalnost.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači u Podgorici na proslavi nezavisnosti

Izvor: Mondo, 21.Maj.2016

Predsednik Kosova Hašim Tači danas je na poziv predsednika Crne Gore Filipa Vujanovića otputovao za Podgoricu...Foto: Screenshot..On će tamo prisustvovati proslavi desete godišnjice nezavisnosti Crne Gore...U saopštenju iz kabineta kosovskog predsednika navedeno je da će Tači prvo u Miločeru...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.