Tači tajno u Americi?

Izvor: Mondo, 21.Mar.2018, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači tajno u Americi?

Predsednik Kosova Hašim Tači se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama i tu posetu već nekoliko dana drži tajnom, pišeportal Gazetaexpress.

Foto: AP Photo/Visar Kryeziu ilustracija

Kosovski predsednik, prema pisanju medija, je počeo dug put van zemlje čiji je jedan deo javni, poseta Londonu i Parizu, dok je izgleda "drugi deo tajni".

Portal je citirao izjave bivšeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << srpskog šefa diplomatije Vuka Jeremića o "tajnim susretima predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Tačijem u SAD".

Bečki "Der Standard" je pisao da su predstavnici Nemačke prekinuli priču o podeli Kosova, o kojoj su navodno razgovarali predsednici Kosova i Srbije.

Neimenovani strani zvaničnik je rekao da se "plaši da Tači i Vučić drugim kanalima mogu da nastave razgovore o podeli Kosova".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Portal: Tači tajno otputovao u SAD

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Mar.2018

Predsednik Kosova Hašim Tači se nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama i tu posetu već nekoliko dana drži tajnom, saopštio je portal gazetaexpress.com...Kako je navedeno na portalu, kosovski predsednik je počeo dug put van zemlje čiji je jedan deo javni, poseta Londonu i Parizu, dok je izgleda...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.