Tači smenjuje ministre pred izbore

Izvor: Vesti-online.com, 25.Dec.2013, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači smenjuje ministre pred izbore

Premijer samoproglašenog Kosova Hašim Tači najavio je da će januara rekosntruisati Vladu koju čini 19 ministarstava.

Hašim Tači

Prema izvorima dnevnika Tribuna, Tači priprema rekonstrukciju Vlade kako bi ostvarila što više projekata i ciljeva do novih parlamentarnih izbora koji se očekuju na jesen 2014 godine.

 

Predviđa se da će neki od ministara Demokratske partije Kosova, Alijanse novo Kosovo, manjiskih zajednica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kao i zamenici ministara biti prebačni iz sektora u sektor ili čak i smenjeni, zavisno od izveštaja o radu koji januara treba da bude predstavljen Tačiju.

 

Po istim izvorima, on je o toj nameri obavestio koalicione partnere. Tači je i pred kraj prošlog mandata smenio nekoliko ministara i zamenika ministara.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.