Tači se vraća iz Haga

Izvor: B92, 17.Jul.2020, 10:19

Tači se vraća iz Haga

Posle četvorodnevnog saslušavanja u Specijalnom tužilaštvu u Hagu, predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači trebalo bi danas da se vrati na KiM.

Kako prenose prištinski mediji, očekuje se da će Tači po povratku izneti više detalja o svom iskazu u Hagu i tome šta su ga tužioci pitali, prenosi portal Kosovo online.

Tači je u četvrtak uveče, nakon saslušavanja u Hagu, negirao ratne zločine.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tači dočekan uz pokliče "OVK, OVK"

Izvor: B92, 18.Jul.2020, 08:18

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači, koji je četiri dana saslušavan pred Specijalnim sudom za zločine OVK u Hagu, stigao je sinoć na KiM...Dočekali su ga građani koji su skandirali "OVK, OVK"...Organizacija ratnih veterana OVK i građani dočekali su Tačija na prelazu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.