Tači sa ambasadorima Kvinte i EU danas, Vučić sutra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2020, 11:12

Tači sa ambasadorima Kvinte i EU danas, Vučić sutra

Predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači razgovarao je sa ambasadorima zemalja Kvinte i specijalnim predstavnikom Evropske unije o ekonomskom oporavku nakon pandemije koronavirusa i jačanju demokratskih institucija.

"Dobar susret s ambasadorima Kvinte i specijalnim predstavnikom EU, razgovarali smo o ekonomskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oporavku nakon kovid-19 i jačanju demokratskih institucija", objavio je Tači na Tviteru.

Dodao je da je poštovanje nezavisnih institucija, posebno Ustavnog suda, od vitalnog značaja za demokratiju, prenosi Kosovo onlajn.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefom Delegacije EU u Srbiji Semom Fabricijem.

Sastanak će biti održan sutra u 13 sati, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Zemlje Kvinte čine Sjedinjene Američke Države, Velika Britanija, Francuska, Italija i Nemačka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tači na sastanku sa Kvintom o nezavisnosti institucija u Prištini

Izvor: RTS, 20.Maj.2020

Kosovski predsednik Hašim Tači preneo je amabasadorima uticajnih zapadnih zemalja "potrebu postojanja funkcionalnih institucija" u Prištini i izrazio nezadovoljstvo zbog odugovlačenja odobravanja vizne liberalizacije za žitelje Kosova. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.