Tači ne treba da vodi razgovore BG-PR

Izvor: B92, 27.Apr.2018, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tači ne treba da vodi razgovore BG-PR"

Priština -- Zamenik kosovskog premijera Fatmir Ljimaj rekao je da kosovski predsednik Hašim Tači nije dobar čovek za vođenje razgovora između Prištine i Beograda.

On je naveo i da vlada još uvek nije donela odluku ko će voditi ove razgovore, prenosi prištinska “Gazeta ekspres”.

Ljimaj je rekao i da će Inicijativa imati problem ako ove razgovore predvodi Hašim Tači.

“Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zahtevamo da ove razgovore vodi onaj ko ima poverenje svih partija u vladi i Skupštini Kosova“, rekao je on i dodao da sve partije treba da iznesu svoje mišljenje kada je reč o pitanju dijaloga.

Haradinaj je govorio u ime svoje partije. Vlada, Skupština i ostale partije nisu još uvek iznele svoje mišljenje o tome ko će voditi ove razgovore“, naveo je Ljimaj.

On je dodao da će Inicijativa za Kosovo tražiti da vođa dijaloga podnosi izveštaj o svemu šta se dešava u Briselu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljimaj kaže da Tači ne treba da vodi razgovore Beograd - Priština

Izvor: Večernje novosti, 27.Apr.2018

Zamenik kosovskog premijera i lider Inicijative za Kosovo Fatmir Ljimaj rekao je da kosovski predsednik Hašim Tači nije dobar čovek za vođenje razgovora između Prištine i Beograda Zamenik kosovskog premijera i lider Inicijative za Kosovo Fatmir Ljimaj rekao je da kosovski predsednik...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.