Izvor: Blic, 02.Apr.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači na udaru zbog otmice šest gulenista na Kosovu za račun Erdogana

Umešanost predsednika privremenih kosovskih institucija Hašima Tačija u hapšenju i deportaciji šest turskih državljana, pripadnika pokreta FATO Fetulaha Gulena na KiM, obelodanio je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, piše prištinski portal "GazetaExpres", koji dodaje da ostaje "samo da se vidi da li je on to uradio iz lojalnosti prema šefu turske države ili je dobio ponudu koja se ne odbija".
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Turska,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gazeta ekspres: Erdogan ponovo preti Haradinaju, a hvali Tačija

Izvor: RTS, 02.Apr.2018

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan ponovo je pretio kosovskom premijeru Ramušu Haradinaju i javno pohvalio predsednika privremenih kosovskih institucija Hašima Tačija za pomoć u hapšenju i deportaciji šestorice turskih državljana, pripadnika pokreta FATO, kojim rukovodi verski vođa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.