Tači i Rama o većem kapacitu Kosovskih bezbednosnih snaga

Izvor: Blic, 17.Jan.2017, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači i Rama o većem kapacitu Kosovskih bezbednosnih snaga

Kosovski predsednik Hašim Tači danas je razgovarao sa komandantom Bezbednosnih snaga Kosova (BSK) Rahmanom Ramom, sa kojim je, kako je saopšteno na Tačijevom zvaničnom sajtu, "razgovarao o dostignućima BSK i o povećanju njihovih kapaciteta, kako bi odgovorili svim potrebama Kosova i kako bi garantovali bezbednost svih gradjana".

- Bezbednosne snaga Kosova su obučene prema najvišim NATO standardima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i spremne su da postanu vojska Kosova - tvrdi Rama.

Navodi se da je Tači "izrazio zadovoljstvo postignućima Bezbednosnih snaga Kosova i budućim planovima ovih snaga".

- Bezbednosne snaga Kosova su regrutovane i pripremljene u saradnji sa NATO, u skladu sa NATO standardima, spremne su da odgovore na sve izazove koji se tiču bezbednosti na čitavoj teritoriji Kosova - tvrdi Tači.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tači odlikovao Ešton

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jan.2017

Predsednik Kosova Hašim Tači danas je zbog doprinosa dijalogu za normalizaciju odnosa Kosova i Srbije i zbog približavanja Kosova Evropskoj uniji (EU) odlikovao Predsedničkom medaljom za zasluge bivšu visoku predstavnicu za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton (Catherine Ashton)...Tači je...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.