Tači: Zid u Mitrovici srušiće oni koji su ga podigli

Izvor: BKTV News, 03.Feb.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Zid u Mitrovici srušiće oni koji su ga podigli

Kosovski predsednik Hašim Tači tvrdi da će potporni zid, koji je podignut uz reku Ibar u severnom delu Mitrovice, biti srušen.

On dalje dodaje da će ga srušti oni koji su ga, kako je rekao, i podigli.

Gostujući na RTK, zajedno sa premijerom Albanije Edijem Ramom, Tači je rekao da pritom neće biti nemira.

"Srušiće ga oni koji su ga izgradili. Sinoć smo o tome razgovarali i >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa evropskim vlastima. Iskreno, oni koji su ga izgradili su u težem položaju", kazao je Tači.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izrazio je strahovanje da bi neki "nepromišljeni akt" Prištine mogao da izazove regionalnu nestabilnost i dovede do napada na Srbe na severu Kosova i preneo da je u Vašingtonu upoznao američku administraciju sa situacijom na Kosovu.

Premijer Aleksandar Vučić zatražio je sinoć reakciju šefice evropske diplomatije Federike Mogerini i njenog tima na ponašanje Prištine, podsetivši da su iz EU jasno rekli da će reagovati ako neko prekrši sinoć postignut dogovor.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Tači: Zid u Mitrovici će srušiti oni koji su ga podigli

Izvor: B92, 03.Feb.2017

Priština -- Kosovski predsednik Hašim Tači tvrdi da će potporni zid, koji je podignut uz reku Ibar u severnom delu Mitrovice, biti srušen...On je dodao da će ga srušti oni koji su ga i podigli...Gostujući na RTK, zajedno sa premijerom Albanije Edijem Ramom, Tači je rekao da pritom neće biti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.