Tači: Zašto smo uveli takse Srbiji?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Nov.2018, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Zašto smo uveli takse Srbiji?

"Odluka vlade u Prištini o uvođenju taksi za proizvode koji se uvoze iz Srbije i Bosne i Hercegovine nije dobar potez", izjavio je kosovski predsednik Hašim Tači.

On je to rekao za prištinski sajt "Indeks onlajn", upitan da prokomentariše odluku kosovske vlade, prenosi Tanjug.

Tači je navodno kazao da Priština mora da deluje odgovorno i da ne sme da pravi korake koji bi mogli da joj komplikuju podršku međunarodne zajednice, navodi se u pres-klipingu Unmika.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači: Takse na robu iz Srbije i BiH nisu dobar potez

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2018

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je za prištinski portal Indeksonlajn da mere kosovske vlade kojima su povećane takse za robu iz Srbije i BiH "nisu dobar potez", preneo je UNMIK u svom dnevnom biltenu analize kosovskih medija...Tači je, pema navodima tog portala, rekao kako Kosovo treba da reaguje...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.