Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2018, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Radije bih vodio dijalog za đavolom nego sa Vučićem

Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas, pred sutrašnji nastavak dijaloga sa Srbijom, kako bi radije vodio dijalog "sa đavolom nego sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem".

U intervjuu za prištinsku agenciju Kosovapres, Tači je ocenio teškim sastanke koje ima sa predsednikom Srbije u dijalogu o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.

Tači je pozvao predstavnike stranaka >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << na Kosovu da pokažu veću državničku svest za donošenje što brže odluke o političkom predstavljanju u dijalogu, na što široj političkoj osnovi.

On nije želeo da komentariše odluku Vlade Kosova o uvođenju takse od 10 odsto za proizvode koji se uvoze iz Srbije i Bosne i Hercegovine i istakao da svaka institucija samostalno donosi odluke i snosi odgovornost za njih.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači: Radije bih vodio dijalog za djavolom nego sa Vučićem

Izvor: Beta, 07.Nov.2018

Tači: Radije bih vodio dijalog s đavolom nego s VučićemPRIŠTINA, 7. novembra 2018. (Beta) - Predsednik Kosova Hašim Tači je dan pred sutrašnji nastavak dijaloga sa Srbijom izjavio da bi "radije vodio dijalog s đavolom" nego s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.U intervijuu za prištinsku...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.