Tači: Nadležni organi da reše ranjavanje advokata Azema Vlasija

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Nadležni organi da reše ranjavanje advokata Azema Vlasija

Predsednik Kosova Hašim Tači zatražio je danas od nadležnih organa da reše slučaj ranjavanja prištinskog advokata Azema Vlasija, kojem je poželeo brz oporavak.

Tači je na Fejsbuk nalogu napisao da su takva dela neprihvatljiva i kažnjiva u društvu, koje kako je naveo, "glavni prioritet ima jačnje vladavine reda i zakona".

"Vlasiju želim brz oporavak, a od nadležnih organa očekujem da pred pravdu dovedu "autora" ovog kriminalnog dela", napisao je Tači.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Policija Kosova saopštila je ranije danas da je identifikovana osoba koja je pucala jutros oko 8 časova iz vatrenog oružja na Vlasija i da intenzivno traga za napadačem.

Njegova supruga Nadira Avdić Vlasi rekla je agenciji Beta da je jedna osoba ranila Vlasija u rame i da je on nalazi u Urgentnom centru Kliničko-bolničkog centra Kosova, kao i da je van životne opasnosti.

"Jutros je kod nas došla jedna osoba koja je tražila da je Azem zastupa u nekom predmetu. Azem je rekao da on ne radi na tim predmetima i posle toga je došlo, kako sam mogla primetiti, do guranja, posle toga se čuo pucanj. Azem je ranjen u rame", kazala je Avdić Vlasi.

Azem Vlasi je i politički analitičar, a bio je istaknuti političar u bivšoj Jugoslaviji.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.