Tači: Nadam se da je Srbija izvukla pouku

Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Nadam se da je Srbija izvukla pouku

Predsednik Kosova Hašim Tači napisao je danas na svom Tviter nalogu, povodom zaustavljanja voza na liniji Beograd - Kosovska Mitrovica, da se nada da je Srbija izvukla pouku iz svoje provokacije kada je poslala voz na Kosovo.

"Nadamo se da su naučili lekcije iz ove provokacije. Dobri susedi ne ometaju jedni druge ekstremističkim potezima, oni razgovaraju", napisao je Tači.

Hope lessons are learned from this provocation. Good neighbours don't intrude w/ extremist projects, they dialogue - https://t.co/KP2ceaaSOK
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači: Nadamo se da je Srbija naučila lekcije

Izvor: RTS, 15.Jan.2017

. Predsednik Kosova Hašim Tači napisao je na svom Tviter nalogu povodom zaustavljanja voza na liniji Beograd - Kosovska Mitrovica, da se nada da je Srbija izvukla pouku iz svoje provokacije kada je poslala voz na Kosovo.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.