Tači: Nadam se da će se početkom 2017. rešiti pitanje ZSO

Izvor: RTS, 30.Dec.2016, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Nadam se da će se početkom 2017. rešiti pitanje ZSO

Kosovski predsednik Hašim Tači izrazio je nadu da će se početkom 2017. godine uspešno rešiti pitanje Zajednice srpskih opština, kao i pitanje sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom.
Hašim Tači je u intervjuu za prištinski list Epoka e Re ocenio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je 2016. godina bila uspešna za Kosovo u brojnim oblastima, ali je rekao da je najveće razočaranje to što Kosovo nije dobilo viznu liberalizaciju.
"Niko ne može da porekne da smo očekivali još više, naročito kada je u pitanju vizna liberalizacija. Ovo je, zapravo, najveće razočaranje godine. I razočaranje postaje još veće uz saznanje da je to rezultat unutrašnje politike više nego bilo čega drugog", rekao je Tači.
Poručio je da vladajuća koalicija i opozicija moraju da pronađu zajednički jezik kako bi se rešili problemi koji su u interesu Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Vize

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Danilović: Vrhunska godina, nadam se i uspešnoj 2017.

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2016

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Predrag Danilović ocenio je danas da je 2016. godina bila rezultatski veoma uspešna i izrazio nadu da će i naredna biti bar jednako ista...- Iza nas je uspešna godina u kojoj su bili vrhunski rezultati, posle srebra muške i bronze ženske reprezentacije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.