Tači: Kfor obavlja sjajan posao na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Nov.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Kfor obavlja sjajan posao na Kosovu

Predsednik Kosova Hašim Tači i novi komandant Kfora general Salvatore Kuoći razgovarali su danas u Prištini o bezbednosnoj situaciji, a kako je saopšteno, Tači je ocenio da međunarodne snage obavljaju sjajan posao na Kosovu.

"Zahvaljujući radu i posvećenosti, koji su dokazani već skoro dve decenije, Kfor uživa najveće poverenje naših građana i na samom je čelu u kampanji podizanja svesti o >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << miru, međuverskoj harmoniji, toleranciji i suživotu građana", rekao je Tači.

Kako se dodaje u saopštenju, Kuoći je rekao da Kfor ostaje posvećen obezbeđivanju mirne sredine, slobodi kretanja i bezbednosti za sve građane.

Tači je pružio uveravanja komandantu Kfora da će imati konstantnu podršku kosovskih institucija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tači s novim komandantom KFOR: Uživate naše poverenje

Izvor: B92, 30.Nov.2017, 01:44

Predsednik Kosova Hašim Tači i novi komandant KFOR general Salvatore Kuoći razgovarali su u Prištini o bezbednosnoj situaciji...Kako je saopšteno, Tači je ocenio da međunarodne snage obavljaju sjajan posao na Kosovu..."Zahvaljujući radu i posvećenosti, koji su dokazani već skoro dve decenije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.