Tači Hiseniju: Čvrsto verujem u vaše iskustvo

Izvor: B92, 27.Jul.2020, 12:21

Tači Hiseniju: Čvrsto verujem u vaše iskustvo

Priština -- Kosovski predsednik Hašim Tači pozdravio je danas imenovanje Skenedera Hisenija na mesto koordinatora za dijalog Beograda i Prištine.

On je tim povodom poručio da čvrsto veruje u njegovo iskustvo.

Hiseni je nakon premijera Avdulaha Hotija danas informisao i Tačija o prošlonedeljnim razgovorima u Briselu, a kako se navodi u saopštenju Tačijevog kabineta, Tači je u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << još jednom ponovio da dijalog u Briselu treba da dovede do konačnog sporazuma koji donosi međusobno priznanje, prenosi portal Kosovo online.

"Pozdravljam vaše imenovanje za koordinatora za dijalog, jer čvrsto verujem u vaše iskustvo i sveobuhvatni pristup kosovskom političkom spektru", rekao je Tači.

U saopštenju se kaže i da su Tači i Hiseni ponovili da je stvaranje političkog jedinstva presudno za uspeh u procesu dijaloga.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.