Tači: Autonomija za sever Kosova neostvarljiva

Izvor: Press, 03.Nov.2012, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači: Autonomija za sever Kosova neostvarljiva

Premijer Kosova Hašim Tači je danas izjavio da je suštinska autonomija za sever Kosova "stari san Srbije koji se nikada neće ostvariti".

"To je bio stari san Srbije. To je san koji se nikada neće ostvariti.

Takav su odgovor dobili iz demokratskog sveta. Takva ideja koja je predstavljena u srpskim medijima, neće moći da se ostvari na nezavisnom i suverenom Kosovu koje ima izuzetno veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << podršku SAD i EU", kazao je Tači tokom posete gradilištu auto-puta Vrbnica- Merdare.

Tači je rekao i da će se politički razgovori sa Srbijom o normalizaciji odnosa okončati međusobnim priznanjem. Tači je kazao da će u razgovore biti uključena i kosovska opozicija.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Tači: Autonomija za sever Kosova neostvariva

Izvor: Press, 03.Nov.2012

Premijer Kosova Hašim Tači je danas izjavio da je suštinska autonomija za sever Kosova "stari san Srbije koji se nikada neće ostvariti"..."To je bio stari san Srbije. To je san koji se nikada neće ostvariti...Takav su odgovor dobili iz demokratskog sveta. Takva ideja koja je predstavljena u srpskim...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.