Izvor: RTS, 13.Avg.2020, 17:14

Sin Hašima Tačija povređen u saobraćajnoj nesreći

Sin predsednika privremenih kosovskih institucija Hašima Tačija, Endrit Tači povređen je danas u saobraćajnoj nesreći na putu Priština-Uroševac, prenosi "Gazeta ekspres".
Prema pisanju prištinske Gazete ekspres, u nesreći rano jutros na putu Priština-Uroševac  u kojoj su učestvovala tri vozila,  povređen je Sin predsednika privremenih kosovskih institucija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Hašima Tačija, Endrit Tači.
"Danas u 5:25 časova, na putu Priština - Uroševac, na kružnom toku u blizini policijske stanice, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređena jedna osoba. Slučaj je preuzela saobracajna policija", izjavila je portparolka kosovske policije Fljora Ahmeti.
Kako su preneli mediji, Endrit Tači je u dobrom stanju i pušten je nakon lekarskog zbrinjavanja u Univerziteskom kliničkom centru u Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sin Hašima Tačija povređen u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Blic, 13.Avg.2020

Sin predsednika privremenih kosovskih institucija Hašima tačija Endrit Tači povređen je danas u saobraćajnoj nesreći na putu Priština-Uroševac.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.