RTK: Moguće rukovanje Tačija i Nikolića

Izvor: Blic, 16.Sep.2012, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTK: Moguće rukovanje Tačija i Nikolića

Izvori iz kabineta premijera Kosova Hašima Tačija danas su za Radio televiziju Kosova najavili mogućnost rukovanja Tačija i predsednika Srbije Tomislava Nikolića tokom zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Izvor je za RTK kazao da je moguće rukovanje dvojice lidera ako na tome budu insistirali predstavnici Sjedinjenih Američkih Država.

Kao moguće mesto susreta pominje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se prijem koji povodom početka rada ovogodišnjeg zasedanja organizuje predsednik SAD Barak Obama.

Predsednica i premijer Kosova Atifete Jahjaga i Hašim Tači u nekoliko navrata su izjavili da su spremni da se sretnu sa Nikolićem i premijerom Srbije Ivicom Dačićem kao i da će to biti susreti najviših zvaničnika Kosova i Srbije.

Povezane vesti: "Volstrit žurnal": Eštonova planira da se uključi u dijalog Tači: Izjave poput Nikolićeve prouzrokovale veliki bol na Balkanu Špindeleger: Istorijski dan za Kosovo Analitičari: Aktivno se radi na novom formatu dijaloga Tači: Predložiću plan za integraciju Srba na severu Kosova
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.