Priveden Tačijev brat, pretukao dvojicu

Izvor: Mondo, 24.Okt.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden Tačijev brat, pretukao dvojicu

Gani Tači, brat kosovskog premijer Hašima Tačija, napao je dve osobe tokom sastanka. Policija ga je privela.

Foto: Mondo/Goran Sivački/Screenshot YouTube/CBS News

Tužilac Alji Ajdini potvrdio je za Koha ditore da radi na slučaju brata predsednika privremenh kosovskih institucija Hašima Tačija, koji je osumnjičen >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je fizički napao načelnika Kosovskog biroa za osiguranje i direktora privatne osiguravajuće kuće.

Prištinska T7 je javila da je Gani Tači priveden i da se trenutno nalazi u policiji, gde će biti saslušan.

Tačijev brat izmlatio bivšeg direktora Pošte

GazetaExpress je prenela da se incident dogodio u podne i da je Gani Tači pretukao direktora Biroa za osiguranje Bljerima Pusholija i vlasnika privatnog društva za osiguanje Ilirijam Ganija Sokolicu, koji je državljanin Slovenija.

Policija se još nije oglasila povodom ovog događaja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tačijev brat u pritvoru posle tuče

Izvor: RTS, 24.Okt.2018

Brat kosovskog predsednika Hašima Tačija, Gani Tači, osumnjičen je da je pretukao dve osobe u kancelariji Društva za osiguranje, javlja "Gazeta ekspres". . Portparolka kosovske policije Vljora Ahmeti izjavila je za Gazetu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.