Podržavam zahtev Albanaca Preševske doline

Izvor: Vesti-online.com, 02.Okt.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Podržavam zahtev Albanaca Preševske doline"

Kosovski predsednik Hašim Tači je u Ženevi sa predstavnicima udruženja "Medveđa" i ostalih udruženja iz "Preševske doline" potvrdio podršku njihovom zahtevu "da se Preševo, Bujanovac i Medveđa ujedine sa Kosovom", prenela je RTK 2.

Tači je napisao na fejsbuku da su predstavnici tih udruženja "pozdravili spremnost Kosova da poštuje volju Albanaca Preševske doline, izraženu na referendumu 1992. godine".

"Potvrdio sam im da podržavam njihov zahtev da se Preševo, Bujanovac i Medveđ ujedine sa Kosovom", napisao je Tači, prenela je RTK 2.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tači: Podržavam zahtev Albanaca Preševske doline o ujedinjenju sa Kosovom

Izvor: Večernje novosti, 03.Okt.2018, 03:21

Tači je napisao na fejsbuku da su predstavnici tih udruženja "pozdravili spremnost Kosova da poštuje volju Albanaca Preševske doline, izraženu na referendumu 1992. godine" Predsednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači je u Ženevi sa predstavnicima udruženja "Medveđa" i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.