OVK TERORISTA TUŽI TAČIJA, NAZVAO MU ŽENU ČETNIKOM

Izvor: Kurir, 18.Nov.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVK TERORISTA TUŽI TAČIJA, NAZVAO MU ŽENU ČETNIKOM

PRIŠTINA - Pripadnik bivše Oslobodilačke vojske Kosova iz SAD, Fljorin Krasnići, podneo je tužbu protiv odlazećeg kosovskog premijera Hašima Tačija zbog klevete i uvrede.

Krasnići, koji se pred parlamentarne izbore na Kosovu pridružio pokretu "Samoopredeljenje", juče je bio u Opštinskom sudu u Prištini zbog tužbe protiv Tačija, čija je Demokratska partija Kosova nedavno saopštila da je Krasnićijeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << supruga "četnik".

"Sve što je rečeno u saopštenju DPK za javnost je kleveta, počev od tvrdnji da je moja žena četnik, u vezi moje fabrike vode u Radonjiću, da sam povezan sa preduzećem 'Lamkos', da sam uzimao tuđe žene. Sve ovo protiv mene, iz niskih pobuda, čine Hašim Tači i njegova banda", rekao je Krasnići, a prenosi prištinska štampa.

Saopštenje DPK je usledilo pošto se Krasnići odlučio da uđe u izbornu trku u pokretu koji vodi Aljbin Kurti, iznoseći nezadovoljstvo učinkom Tačijeve vlade. Krsnići je tokom sukoba na Kosovu 1998. i 1999. godine važio sa "američkog glasnika" kosovskih Albanaca, sakupljajući novac i oružje za potrebe OVK. Komentarišući podnošenje tužbe, Tači je rekao da je to smešan i tendenciozan potez.

"To je jednostavno smešna i tendenciozna optužba sa izbornim karakterom", rekao je Tači.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranije kritikovali, a sad idu na izbore

Izvor: S media, 18.Nov.2010

Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović rekao je danas da mnogi koji su ranije kritikovali njegovu listu zbog učešća u kosovskim institucijama sada izlaze na vanredne parlamentarne izbore na Kosovu 12. decembra...Petrović je novinarima u Prištini kazao da to potvrdjuje da je SLS...

Nastavak na S media...

OVK terorista tuži Tačija, "uvredio" mu ženu

Izvor: Glas javnosti, 19.Nov.2010, 07:36

PRIŠTINA - Pripadnik bivše Oslobodilačke vojske Kosova iz SAD, Florin Krasnići, podneo je tužbu protiv odlazećeg kosovskog premijera Hašima Tačija zbog klevete i uvrede...Krasnići, koji se pred parlamentarne izbore na Kosovu pridružio pokretu "Samoopredeljenje", juče je bio u Opštinskom sudu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.