Ranije kritikovali, a sad idu na izbore

Izvor: S media, 18.Nov.2010, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranije kritikovali, a sad idu na izbore

Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović rekao je danas da mnogi koji su ranije kritikovali njegovu listu zbog učešća u kosovskim institucijama sada izlaze na vanredne parlamentarne izbore na Kosovu 12. decembra.

Petrović je novinarima u Prištini kazao da to potvrdjuje da je SLS sve vreme na pravom putu.

Ta stranka, koja okuplja kosovske Srbe, učestvovala je u radu vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Hašima Tačija.

Petrović je danas predstavio izbornu listu SLS na kojoj je 31 kandidat za izbore.

Prema njegovim rečima, stav Vlade Srbije da nema uslova da pozove kosovske Srbe na izbore doprineće da oni glasaju u manjem broju.

Govoreći o ciljevima SLS-a tokom predstojeće izborne kampanje, Petrović je rekao da kampanja njegove partije ne počinje ovim izborima.

"Mi vodimo legitimnu kampanju svih ovih godina tokom kojih smo izgradili niz objekata u opštinama Gracanica i Štrpce gde smo na vlasti. Naši ministri u Vladi Kosova proteklih godina realizovali su niz projekata za povratak Srba i njihovo zapošljavanje na Kosovu i Metohiji, i realizovali projekte kroz koje su zapošljavani Srbi koji su ostali da žive na Kosovu", rekao je Petrović.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.