Majka žrtve iz Goraždevca vratila cveće Tačiju

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka žrtve iz Goraždevca vratila cveće Tačiju

Majka Ivana Jovovića, jednog od dečaka ubijenih na reci Bistrici u Goraždevcu 2003. godine, vratila je cveće koje je Hašim Tači položio na spomenik žrtvama iz tog sela i odnela ga u policijsku stanicu.

Ona je pozvala Tačija da se založi za otkrivanje ubica dečaka koji su pre 13 godina stradali u Goraždevcu, dok su se kupali u reci Bistrici.

Predsednik Kosova Hašim Tači položio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je 15. avgusta cveće na spomenik ubijenima u Goraždevcu.

On je rekao da se zaklinje da nikada više neće biti snage, niti kriminalne ruke koja će ubiti budućnost, igru i radost kosovske dece.

"Zbog toga se molim i još jednom izražavam žalenje za sve žrtve tokom i posle rata iz redova svih zajednica. Radiću da se svaki zločin rasvetli i kazni, jer zločin je zločin bilo protiv koga je izvršen i od bilo koga da je izvršen", kazao je Tači.

Izvor: Goraždevac
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Đurić: Tači nije iskren prema srpskim žrtvama

Izvor: Blic, 18.Avg.2016, 10:13

U gestu Hašima Tačija, koji je doneo cveće na spomenik srpskim žrtavama u Goraždevcu, nema iskrenosti, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić..."Zapravo, ja ne vidim iskrenost u tom gestu, inače bih uvek bio spreman da pozdravim svaki pravi, istinski korak ka pomirenju, koje...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.