Lideri kosovskih Albanaca odlučili: U Briselu neće razgovarati o razmeni teritorija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lideri kosovskih Albanaca odlučili: U Briselu neće razgovarati o razmeni teritorija

Složili smo se da u Briselu ne razgovaramo o razmeni teritorija između Kosova i Srbije, izjavio je danas premijer Kosova Ramuš Haradinaj, posle nenajavljenog sastanka sa predsednikom Hašimom Tačijem i predsednikom parlamenta Kadrijem Veselijem, javila je Gazeta ekspres, a preneo Kossev.

U razgovoru su učestvovali i potpredsednici vlade Bedžet Pacoli, Fatmir Ljimaj i Dardan Gaši.

Sastanak je održan jutros u Skupštini Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priština ODBIJA razmenu teritorija?!

Izvor: Mondo, 30.Avg.2018

U finalnom delu procesa normalizacije odnosa sa Srbijom ne može biti reči o razmeni teritorija, kaže premijer samoproglašenog Kosova Ramuš Haradinaj, prenoseći zaključke sa sastanka kod predsednika Hašima Tačija...Agenciji Beta je nezvanično potvrđeno da su na sastanku kod predsednika bili...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.