LAŽNI MINISTAR SKOČIO NA DAČIĆA: Vučić otkrio anegdote iz Brisela, evo kada sa Tačijem pređe na srpski

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAŽNI MINISTAR SKOČIO NA DAČIĆA: Vučić otkrio anegdote iz Brisela, evo kada sa Tačijem "pređe" na srpski

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji Pink gde je govorio o najavljenoj doživotnoj robiji, poseti Putina, ekonomiji, kosovskom pitanju, ali i o ličnim stvarima.

Vučić je ispričao da u susretima sa tzv. kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem razgovara na engleskom jeziku, ali da kada dođe do verbalnog sukoba, kaže, pređu na srpski.

Na pitanje voditeljke da li je pored verbalnih bilo i nekih drugih sukoba, Vučić se prisetio jednog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << momenta tokom prvog briselskog dijaloga, kada je bivši tzv. kosovski ministar pravde "skočio" na Ivicu Dačića, a on morao da mu priskoči u pomoć.

- To se brzo završilo - rekao je Vučić kroz smeh.

Kaže da u Briselu ne sme da dođe do fizičkih sukoba, već da je to mesto gde treba da dođe do sudara ideja, vizija i budućnosti.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.