Kurti u snovima vidi Tačija

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 11:08

"Kurti u snovima vidi Tačija"

Priština -- Poslanica Demokratske partije Kosova Ganimete Musljiu izjavila je da premijer Aljbin Kurti ima kompleks od Hašima Tačija.

Kako je rekla, Kurtija istorija nije pozicionirala na mesto gde je bio nekadašnji kosovski predsednik i komandant OVK, prenosi Dukađini.

Musljiu je navela da kompleks premijera Kurtija ostaje u disparitetu njegove političke težine sa težinom bivšeg predsednika Tačija.

"Kurti u snovima vidi i Hašima Tačija. Hašim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tači je dve godine van politike, bavi se drugim problemima, osporavan za Kosovo, a on se još uvek bavi njim. On pati od tog kompleksa. Ovo je složeno jer ga istorija nije pozicionirala na mesta gde je bio Tači”, kaže Musljiu, prenosi Kosovo online.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.