Krasnići prvi put pred sudom 9. novembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2020, 09:09

Krasnići prvi put pred sudom 9. novembra

Prvo pojavljivanje pred sudijom za prethodni postupak Specijalizovanih veća Kosova Jakupa Krasnićija zakazano je za 9. novembar.

Krasnići je uhapšen u sredu i isporučen je Hagu gde je smešten u pritvorsku jedinicu.

On će na prvom pojavljivanju biti pozvan da se izjasni o krivici po optužbama za koje se tereti.

Juče su isporučeni Hagu i Hašim Tači, Kadri Veselji i Redžep Seljimi, čije će prvo pojavljivanje pred sudom biti uskoro zakazano.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KRASNIĆIJU ODZVONILO: Pred Haškim sudijom već 9. novembra

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2020

Krasnići je u sredu uhapšen i isporučen Hagu..Prvo pojavljivanje pred sudijom za prethodni postupak Specijalizovanih veća Kosova Jakupa Krasnićija zakazano je za 9. novembar...Krasnići je uhapšen u sredu i isporučen je Hagu gde je smešten u pritvorsku jedinicu...On će na prvom pojavljivanju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.