Izvor: Southeast European Times, 13.Feb.2011, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovski premijer Tači kaže da ima dovoljnu podršku za formiranje vlade

13/02/2011

PRIŠTINA, Kosovo -- Trenutni premijer Hašim Tači, čija je stranka pobedila na prevremenim izborima u decembru, izjavio je u petak (11. februar) da je uspeo da obezbedi podršku za formiranje koalicione vlade. On je rekao da će njegova Demokratska partija Kosova (DPK) formirati koaliciju sa strankom Nova kosovska alijansa (NKA), Listom Ibrahima Rugove i drugim strankama etničkih manjina.

Stranke koje su na izborima zauzele drugo, treće i četvrto mesto >> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times << -- Demokratska savez Kosova (DSK), pokret Vetevendosje i Alijansa za budućnost Kosova -- odbile su da udruže snage sa DPK. (Koha ditore, BBC na albanskom jeziku, Balkanveb, RTK Lajv, Alsat TV, Zeri – 11.2.2011)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.