Kocijančič: Nije bilo tajnih razgovora Vučića i Tačija

Izvor: Večernje novosti, 21.Feb.2019, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kocijančič: Nije bilo tajnih razgovora Vučića i Tačija

Maja Kocijančič, portparolka visoke predstavnice EU Federike Mogerini odbacila je tvrdnje premijera privremenih prištinskih institucija Ramuša Haradinaja da je bilo tajnih razgovora Vučića i Tačija Maja Kocijančič, portparolka visoke predstavnice EU Federike Mogerini odbacila je tvrdnje premijera privremenih prištinskih institucija Ramuša Haradinaja da je bilo tajnih razgovora predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Srbije Aleksandra Vučića i predsednika privremenih prištinskih institucija Hašima Tačija.Ona je za KTV ponovila da Priština mora da ukine sto odsto uvećane takse na robu iz Srbije i BiH da bi mogao da se nastavi dijalog Beograda i Prištine."Nisam videla izjavu premijera, ali sastanci se svaki put održavaju na nivou predsednika, i to najavimo ranije. Naš fokus je da radimo na pravno obavezujućem sporazumu koji bi rešio otvorena pitanja i koji bi bio prihvatljiv za obe strane, bio u skladu sa međunarodnim pravom i prihvaćen od strane međunarodne zajednice", rekla je Kocijančič.Pročitajte još - Haradinaj ponovio optužbe na račun Mogerinijeve Na pitanje da li postoji nacrt sporazuma između dvojice predsednika Kocijančič je rekla da je "rad u toku".Haradinaj je u utorak ponovo optužio visoku predstavnicu Mogerini da organizuje tajne sastanke na najvišem nivou Beogada i Prištine u Briselu.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Nije bilo tajnih razgovora Vučića i Tačija"

Izvor: OkRadio.rs, 21.Feb.2019

Nije bilo tajnih razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika privremenih prištinskih institucija Hašima Tačija. To je rekla Maja Kocijančič, portparolka visoke predstavnice EU Federike Mogerini, odbacivši tvrdnje premijera privremenih prištinskih institucija Ramuša Haradinaja.   Ona...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.