Imenovan vršilac dužnosti direktora Policije Kosova

Izvor: Blic, 05.Avg.2011, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Imenovan vršilac dužnosti direktora Policije Kosova

Premijer Kosova Hašim Tači imenovao je danas Špenda Madžunija za vršioca dužnosti generalnog direktora Policije Kosova.

Madžuni je bio zamenik generalnog direktora kosovske policije.

Novi direktor ima čin policijskog generala i već nekoliko meseci je zamenik generalnog direktora za operativu, po hijerarhiji drugi čovek Policije Kosova.

Madžuni je predvodio kosovske specijalce >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u pokušaju preuzimanja prelaza na severu Kosova 25. jula.

Prethodni direktor Policije Kosova Rešat Malići smenjen je iste večeri. U javnosti se spekulisalo da je to urađeno jer je Euleksu javio da policija počinje akciju zauzimanja prelaza.

Povezane vesti: Hašim Tači smenio direktora policije Kosova Sejdiju i Tači razgovarali sa ambasadorima o rezoluciji
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija,   Eulex

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Špenda Madžuni v.d. direktora KP-a

Izvor: B92, 05.Avg.2011

Prištini -- Premijer Kosova Hašim Tači imenovao je Špenda Madžunija za vršioca dužnosti generalnog direktora Policije Kosova...Madžuni je bio zamenik generalnog direktora kosovske policije...Novi direktor ima čin policijskog generala i već nekoliko meseci je zamenik generalnog direktora za...

Nastavak na B92...

TAČI IMENOVAO NOVOG DIREKTORA POLICIJE KOSOVA

Izvor: Kurir, 06.Avg.2011, 00:00

PRIŠTINA – Kosovski premijer Hašim Tači imenovao je Špend Mađunija za vršioca dužnosti generalnog direktora kosovske policije, istovremeno smenivši sa mesta direktora Rešata Malićija...Smena na mestu direktora policije dovodi se u vezu sa poslednjim zbivanjima na severu Kosova, odnosno sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.