Haradinaj protiv Vlade Kosova

Izvor: Press, 30.Jan.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj protiv Vlade Kosova

Kada budemo sigurni da vlada nema većinu u skupštini i da glasanje o nepoverenju može da uspe, mi ćemo glasati za to,rekao je Burim Ramadani generalni sekretar Alijanse koja ima 12 poslanika u Skupštini Kosova.
Haradinaj je dao Hašimu Tačiju rok do početka februara da odgovori na ponudu za formiranje koalicije Alijanjse i njegove Demokratske partije Kosova, piše dnevnik Ekspres pozivajući se na zamenika predsednika Alijanse Ahmeta Isufija, koji je dodao da će Alijansa tražiti raspisivanje izbora.
Isufi je dodao da Alijansa misli da će Tači pristati da prepusti premijersko mesto Haradinaju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Haradinaj: Imamo ponuda da srušimo Tačijevu Vladu

Izvor: Press, 31.Jan.2013, 11:22

"Imamo ponude da srušimo ovu Vladu i formiramo novu. U njoj će biti ljudi iz Demokratske partije Kosova, ali će to biti nova Vlada", rekao je Haradinaj.. Upitan da li će podržati inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi Kosova, Haradinaj je rekao da o tome još nije doneta odluka.. Koha ditore...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.