Haradinaj ide na inauguraciju Trampa, Tači bez pozivnice

Izvor: RTS, 27.Dec.2016, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj ide na inauguraciju Trampa, Tači bez pozivnice

Nekadašnji komandant OVK i šef Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj obznanio je da je dobio poziv za inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa. Predsednik Kosova Hašim Tači tvrdi da to nije istina.
Haradinajev portparol Muharem Nitaj potvrdio je medijima u Prištini da će njegov šef ići na Trampovu inauguraciju, što Tači nije sportski prihvatio već je na svom sajtu "objasnio" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << o kakvom pozivu je reč.

Prema Tačiju, Haradinaja nisu pozvali Trampovi saradnici, već posebna kompanija koja se bavi kampanjom i odnosima sa političkim organizacijama.
Tačijev odgovor usledio je nekoliko dana pošto se predsednik Kosova našao na meti ozbiljnih kritika u Prištini zbog činjenice da je u dosadašnjem toku predsednikovanja imao samo jednu međunarodnu posetu, i to Malti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj na inauguraciji Trampa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2016

Nekadašnji komandant OVK i šef Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj obznanio je da je dobio poziv za inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa, a predsednik Kosova, Haššim Tači, tvrdi da to nije istina, prenosi RTS...Haradinajev portparol Muharem Nitaj potvrdio je medijima u Prištini...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.