Haradinaj na inauguraciji Trampa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Dec.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj na inauguraciji Trampa

Nekadašnji komandant OVK i šef Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj obznanio je da je dobio poziv za inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa, a predsednik Kosova, Haššim Tači, tvrdi da to nije istina, prenosi RTS.

Haradinajev portparol Muharem Nitaj potvrdio je medijima u Prištini da će njegov šef ići na Trampovu inauguraciju.

Tači je na svom sajtu, međutim, naveo da Haradinaja nisu pozvali Trampovi saradnici, već posebna kompanija koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se bavi kampanjom i odnosima sa političkim organizacijama.

Tačijev je inače u poslednje vreme na meti kritika što je od preuzimanja te funkcije bio samo u jednoj međunarodnoj poseti - Malti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj na inauguraciji Trampa, Tači bez poziva

Izvor: Blic, 27.Dec.2016

Nekadaššnji komandant OVK i ššef Alijanse za budućnost Kosova Ramušš Haradinaj obznanio je da je dobio poziv za inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa, a predsednik Kosova, Haššim Tači, tvrdi da to nije istina, prenosi RTS...Haradinajev portparol Muharem Nitaj potvrdio je medijima...

Nastavak na Blic...

Haradinaj pozvan na inauguraciju Trampa

Izvor: Vesti-online.com, 27.Dec.2016

Nekadašnji komandant OVK i šef Alijanse za budućnost Kosova Ramuš šHaradinaj obznanio je da je dobio poziv za inauguraciju novog predsednika SAD Donalda Trampa...Predsednik Kosova Hašim Tači tvrdi da to nije istina, prenosi RTS...Haradinajev portparol Muharem Nitaj potvrdio je medijima u Prištini...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.