Haradinaj: Na sastanku sa Tačijem razgovarali smo o nacionalnim temama

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2020, 19:02

Haradinaj: Na sastanku sa Tačijem razgovarali smo o nacionalnim temama

Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj je danas izjavio da je na sastanku sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem razgovarao o nacionalnim temama.

On je posle sastanka medijima izjavio da je sastanak održan na inicijativu Tačija i da su se konsultovali o događajima na Kosovu.

"Bio sam na sastanku na poziv predsednika Tačija na konsultacijama o događajima u zemlji. Razgovarali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << smo o situaciji u zemlji i pandemiji. Imali smo sastanak uglavnom o političkom i institucionalnom razvoju u zemlji", rekao je Haradinaj.

Negirao je da su razgovarali o funkciji predsednika, za koju ga je ABK kandidovala.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tači i Haradinaj se opet sastali, sa njima i Mustafa

Izvor: Blic, 28.Okt.2020

Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači sastao se danas sa liderom Alijanse za budućnost Kosova Ramušem Haradinajem i sa liderom Demokratske lige Kosova Isom Mustafom sa kojima je razgovarao o političkim dešavanjima u Pokrajini.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.