Haradinaj: Edi Rama tražio povlačenje odluke o taksama

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Feb.2019, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Edi Rama tražio povlačenje odluke o taksama

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je večeras da je predsednik vlade Albanije Edi Rama na sastanku u kući predsednika Kosova Hašima Tačija prošle nedelje zatražio da Kosovo povuče odluku o taksama koje su uvedene za robu iz Srbije i Bosne.

Haradinaj je večeras za kablovsku televiziju K7 rekao da je Rama premijer Albanije i da nema prava da od institucija Kosova traži povlačenje taksi, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << niti da podnosi druge zahteve.

"Rama neka se ne opterećuje jer smo mi (lideri Kosova) ovde da odlučujemo", rekao je Haradinaj.

Haradinaj je takođe rekao da su u trenutku kada su počeli zahtevi za povlačenje odluke o taksama koje su uvedene za robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine, počeli zahtevi za njegovom ostavkom.

Upitan ko je od njega tražio ostavku Haradinaj nije spomenuo nijedno konkretno ime, ali je dodao da su to zatražili "svi koji su bili za stolom".

"Govorili su da ne možemo održati (takse), da ne znamo šta će biti sa vladom. O tome se govori u tim razgovorima", kazao je Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Haradinaj: I Rama tražio da povučemo takse

Izvor: Mondo, 07.Feb.2019

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je predsednik vlade Albanije Edi Rama na sastanku u kući predsednika Kosova Hašima Tačija prošle nedelje zatražio da Kosovo povuče odluku o taksama koje su uvedene za robu iz Srbije i BiH...Foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević.. Haradinaj je večeras...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.