Grenel traži ukidanje kosovskih taksi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jan.2020, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grenel traži ukidanje kosovskih taksi

Specijalni izaslanik predsednika SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel (Richard Grenell) zatražio je od lidera pokreta Samoopredeljenje, Albina Kurtija (Albin Kurti), inače mandatara za formiranje nove vlade Kosova, ukidanje takse od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH. To bi, kako je dodao, trebalo da se desi istovremeno sa prekidom kampanje Srbije za povlačenje priznanja nezavisnosti Kosova. Grenel je kazao da će ukidanje takse zatražiti od svakog političkog lidera...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Grenel traži ukidanje taksi i odustajanje od kampanje povlačenja priznanja Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jan.2020

Grenel je kazao da će ukidanje takse zatražiti od svakog političkog lidera na Kosovu, kao i da će odustajanje od kampanje za povlačenje priznanja Kosova zahtev za vlasti u Srbiji.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.