Izvor: Glas javnosti, 03.Apr.2010, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejt traži od Tačija da smeni Ljimaja

BEOGRAD - Premijer Kosova Hašim Tači obavio je rekonstrukciju vlade Kosova, ali je Fatmir Ljimaj, ministara za puteve i telekomunikacije, zadržao funkciju iako je u više navrata bilo reči o njegovoj smeni.

 Bliski izvori vladi Kosova, kao i nezvanični izvori iz specijalnog tužilaštva Euleksa, kažu da je šef ICO Piter Fejt nedavno boravio u kabinetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << premijera Kosova Hašima Tačija i tom prilikom uručio mu je krupan dosije o jednom ministru u vladi Kosova za kog ima argumenata da je zloupotrebio položaj.

Iako Fejt nije pomenuo Ljimaja, izvori bliski Tačijevom kabinetu tvrde da je reč upravo o njemu, te da je Fejt tražio od premijera Kosova da ga hitno razreši ili će, u protivnom, on preduzeti mere iz nadležnosti koje ima kao čelnik ICO.

B. R.

A ja mislio da je Kosovo nezavisna drzava i da je glavni Hasim Taci, sad vidim da to nije tako jer mu neki stranac naredjuje.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.