Dragan Marković Palma: Rusi mi traže Miškovićeve objekte

Izvor: NaDlanu.com, 30.Avg.2013, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marković Palma: Rusi mi traže Miškovićeve objekte

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković rekao je da građani ne žive dobro kao što su očekivali, ali da veruje Vladi Srbije i da očekuje da se premijerov ekspoze realizuje. Marković je u raspravi u Skupštini Srbije rekao da je Srbija postala politički stabilna i otvorenija za dolazak novih investicija.

On je rekao da se u Srbiji živi bolje nego ranije, ali da se to ne vidi jer se vlast bavila rešavanjem pitanja Kosova i čestitao vladi zbog "borbe s premijerom Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Hašimom Tačijem"."Sve što ste dobro uradili sad se ne vidi u dzepovima građana Srbije, ali za dve, tri godine, građani će videti napredak postignut zbog borbe koju ste vodili", rekao je Marković premijeru Ivici Dačiću.Marković je rekao da ne postoji više strah investitora iz Evrope, navodeći da je Italija najveći investitor u Srbiji, a da je nova zemlja za dovođenje investitora Grčka.Marković je ranije novinarima u Skupštini, govoreći o svom nedavnom susretu sa vlasnikom "Delte" Miroslavom Miškovićem, rekao da su razgovarali o poslu."Delta" u Jagodini ima tri prazna objekta za koje su zainteresovani investitori iz Sankt Peterburga, rekao je Marković. "Oni bi u Srbiji da uzmu neke objekte i da u njima čuvaju prasad, junad, telad i to je bila tema razgovora sa Miškovićem. On je rekao da je sada najbolji proizvod za izvoz srpska jabuka", rekao je Marković.Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Dragan Marković Palma: Živi se bolje, ali se to ne vidi

Izvor: Radio 021, 31.Avg.2013, 12:07

SVM neće glasati za nove ministre, ali će biti konstruktivna opozicija. Dragan Marković Palma je izjavo da se "u Srbiji živi bolje nego ranije, ali se to ne vidi".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.