BROJ SILOVANIH I UBIJENIH ALBANKI: Tačijeva gnusna laž u Savetu bezbednosti UN

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2018, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BROJ SILOVANIH I UBIJENIH ALBANKI: "Tačijeva gnusna laž u Savetu bezbednosti UN"

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM tokom poslednjeg rata poručilo je danas da je tzv. kosovski predsednik Hašim Tači tokom obraćanja u Savetu bezbednosti UN izneo niz, kako navode, gusnih laži o broju ubijenih Albanaca i silovanih Albanki.

U saopštenju dostavljenom medijima iz ovog udruženja ističu da ne stoje Tačijeve trdnje da je tokom poslednjeg rata na KiM ubijeno 15.000 albanskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << civila, da je silovano 20 000 Albanki, da su mnogi Albanci odgovarali zbog zločina nad Srbima, a da niko od Srba nije odgovarao za albanske žrtve, da je Srbija naterala Srbe da napuste tzv, vojsku Kosova i da su Srbi plakali kada su skidali tu uniformu.

Iz Udruženja pitaju koje dokaze Tači ima za te lažne tvrdnje. Oni traže da im Tači dostavi imena tih koji su navodno odgovarali za zločine nad Srbima.

- Ni jedan Albanac nije odgovarao za zločine nad Srbima, već isključivo zbog ubijenih Albanaca i to onih koji su odbijali da pucaju na Srbe i onih koji su odbijali da nose zločinačku unfiromu tzv. OVK - navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ukazuje da je s druge strane, ceo državni vrh Srbije, svi generali vojske i policije, i dan danas u, kako navode, tamnicama američkog Haškog tribunala ili su, pak, pod zemljom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udruženje porodica poručilo: Tači je u Savetu bezbednosti izneo niz gnusnih laži

Izvor: Blic, 18.Dec.2018

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM tokom poslednjeg rata poručilo je danas da je kosovski predsednik Hašim Tači tokom obraćanja u Savetu bezbednosti UN izneo niz, kako navode, gusnih laži o broju ubijenih Albanaca i silovanih Albanki.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.