Analitičar: Srbi svojim kandidatom čine uslugu Tačiju

Izvor: Blic, 09.Feb.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Analitičar: Srbi svojim kandidatom čine uslugu Tačiju

Kosovski analitičar Nedžmedin Spahiu ocenio je da bi Srbi, isticanjem kandidata Srpske liste za kosovskog predsednika, pomogli lideru DPK Hašimu Tačiju, jer bi omogućili da se sprovede proces izbora predsednika.

- Tači ne zavisi od srpskih glasova, ali izbori se mogu održati samo ako postoje najmanje dva kandidata - objasnio je Spahiu za radio KIM.

Budući da opozicija bojkotuje čitav proces, to bi pomoglo Hašimu Tačiju da bude izabran, rekao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tači uz pomoć Srba može do vlasti

Izvor: Vesti-online.com, 09.Feb.2016

Kosovski analitičar Nedžmedin Spahiu ocenio je da bi Srbi, isticanjem kandidata Srpske liste za kosovskog predsednika, pomogli lideru DPK Hašimu Tačiju, jer bi omogućili da se sprovede proces izbora predsednika...- Tači ne zavisi od srpskih glasova, ali izbori se mogu održati samo ako postoje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.