Agim Čeku prelazi u Tačijevu stranku

Izvor: Blic, 16.Jan.2013, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agim Čeku prelazi u Tačijevu stranku

Predsednik Socijaldemokratske partije Kosova (SDPK), Agim Čeku je danas podneo ostavku na tu funkciju zbog prelaska u članstvo Demokratske partije Kosova, saopšteno je iz SDPK.

"Predsedništvo stranke je danas izrazilo iznenađenje ovom odlukom, ali je prihvatilo ostavku Čekua i najavilo da će vrlo brzo održati sastanak predsedništva na kojem će se odlućiti o načinu izbora novog predsednika", navedeno je u saopštenju.

Prištinski mediji su ovih dana najavljivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će Čeku napustiti čelnu funkciju u stranci i preći u DPK Hašima Tačija.

Čeku, koji je i ministar Bezbednosne snage Kosova, je nakon odlaska sa funkcije premijera Kosova, krajem 2007. godine preuzeo SDP Kosova.

Na poslednjim parlamentarnim izborima SDP je bila deo koalicije sa Alijansom novo Kosovom Behdžeta Pacolija koja je deo vladajuće koalicije na Kosovu i kao kandidat te koalicije Čeku je izabran za ministra Bezbednosne snage Kosova.

Povezane vesti: Zrenjanin: Oko 40 nezadovoljnih članova LSV prešlo u SNS Salafisti izabrali novog lidera stranke Zoran Jovanović: Članovi Napredne partije u Čačku prelaze u SNS Živković: Nastavićemo tamo gde je DS stao 2004. Haradinaj ponovo lider AAK
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čeku napustio svoju stranku i poklonio se Tačiju

Izvor: Kurir, 16.Jan.2013

Predsedništvo stranke je iznenađeno odlukom njihovog lidera ali je prihvatilo ostavku i najavilo da će vrlo brzo održati sastanak predsedništva na kojem će se odlučiti o načinu izbora novog predsednika..PRIŠTINA - Predsednik Socijaldemokratske partije Kosova i ministar Bezbednosnih snaga Agim...

Nastavak na Kurir...

Čeku podnio ostavku na mjesto predsjednika SDP, prelazi u DPK

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2013

PRIŠTINA - Predsjednik Socijaldemokratske partije Kosova (SDPK) Agim Čeku je danas podnio ostavku na tu funkciju zbog prelaska u članstvo Demokratske partije Kosova, saopšteno je iz SDPK.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Čeku prešao kod Tačija

Izvor: RTS, 16.Jan.2013

Agim Čeku, predsednik SDP Kosova, podneo ostavku na fukciju i članstvo u stranci i prešao Demokratsku partiju Kosova Hašima Tačija. Predsedništvo SDP Kosova iznenađeno odlukom svog lidera. ..Predsednik Socijaldemokratske partije Kosova i ministar bezbednosnih snaga Agim Čeku podneo je ostavku...

Nastavak na RTS...

SDP bez generalnog sekretara

Izvor: SandzakPress.net, 17.Jan.2013, 17:31

Novi Pazar – Član kabineta gradonačelnika Novog Pazara i generalni sekretar Sandžačke demokratske partije Mirsad Jusufović podnio je ostavku na ove funkcije krajem prošle godine, a zamrznuo je članstvo u ovoj stranci, saznaje radio Sto plus. Jusufović je podnio ostavku na stranačku funkciju...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.