AKO SE PROMENE GRANICE... Zločinac Haradinaj PRETI RATOM SRBIJI, a komentarom za Putina RAZBESNEO JAVNOST!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"AKO SE PROMENE GRANICE..." Zločinac Haradinaj PRETI RATOM SRBIJI, a komentarom za Putina RAZBESNEO JAVNOST!

Krvnik uputio jeziv apel celom svetu

Premijer lažne države Kosova Ramuš Haradinaj ponovio je da bi "promena granice sa Srbijom značila rat".

Pročitajte i:

Haradinaj je to rekao u intervjuu irskom listu "Ajriš tajms", koji dodaje da je Haradinaj potvrdio da je ovakav njegov stav "u sudaru" s onim koji zastupa predsednik lažne države Hašim Tači, koji je, kako navodi list, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zajedno sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem, otvoren po pitanju promene granica kao dela sporazuma za normalizaciju odnosa.

Irski list podseća da su poslednjih dana visoki zvaničnici EU i SAD izjavljivali da se ne bi suprotstavili takvom sporazumu dokle god on ne uzrokuje probleme u drugim delovima Balkana.

- To bi značilo rat. Ukoliko ponovo otvorimo ono što je dogovoreno, to znači ponovno otvaranje prošlosti, a u našem regionu otvaranje prošlosti znači otvaranje ratova - kazao je Haradinaj.

- To bi značilo otvaranje Pandorine kutije i zapretilo ne samo našoj stabilnosti, već i stabilnosti naših suseda. Mislim da je to pogrešan smer da se uopšte dozvoli rasprava i retorika o granicama i teritoriji. Nadam se da će svetski lideri istupiti (po tom pitanju) što je pre moguće i da će biti kristalno jasni u zahtevu svim stranama da poštuju ranije sporazume i prestanu o ovom da pričaju - kazao je Haradinaj za kojeg je "Ajriš tajms" naveo da je bio "komandant pobunjenika za vreme rata na Kosovu".

Na pitanje kome bi odgovaralo takvo rešenje, Haradinaj je odgovorio:

- Samo jednom čoveku, Putinu - kazao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.