Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Apr.2020, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa: Nije vreme za izbore, mi smo za novu Vladu Kosova

Lider Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa izjavio je danas, posle susreta sa predsednikom Kosova Hašimom Tačijem, da nije vreme za nove izbore već za novu Vladu Kosova.

"Mi ocenjujemo da nije vreme da se ide na nove izbore, zbog pandemije (koronavirusa). Mi smo da se formira nova vlada, na osnovu Ustava i presude Ustavnog suda iz 2014. godine", rekao je on.

Mustafa je rekao da se danas nije razgovaralo o imenima, već "o političkoj volji".

Odbio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je da komentariše izjave koje je na njegov račun izrekao premijer u ostavci Aljbin Kurti jer bi, kako je rekao, time smanjio svoj i nivo stranke koju predstavlja.

Predsednik Kosova je za danas sazvao sastanke sa liderima stranaka za konsultacije o daljim merama nakon što je Skupština Kosova izglasala nepoverenje Kurtijevo Vladi.

Posle Mustafe na sastanak sa Tačijem je ušao predsednik Demokratske partije Kosova Kadri Veselji.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mustafa: Nije vreme za izbore

Izvor: Danas, 01.Apr.2020

Lider DSK Isa Mustafa izjavio je posle sastanka sa kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem da njegova stranka procenjuje da nije vreme za izalazak na birališta.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.